Το site μας

Δυο λόγια για το site μας

(Υπεύθυνοι κατασκευής: Δριβάκος Νίκος & Κωστοπούλου Ειρήνη)

To site αυτό κατασκευάστηκε με πολλή αγάπη προκειμένου να εξυπηρετήσει της ανάγκες της ομάδας μας, του "Αιμοπεταλίου". Ευελπιστούμε ότι μέσω αυτού του site θα επιτευχθεί εξοικείωση πολλών ανθρώπων τόσο με το έργο του "Αιμοπεταλίου" όσο και με την αιμοδοσία γενικότερα.

Είναι μεγάλη η αγωνία του να αναζητά κανείς αίμα για κάποιον δικό του άνθρωπο. Αυτή την αγωνία επιχειρεί το "Αιμοπετάλιο" να ελαττώσει. Μέσα από τον παρόντα δικτυακό χώρο προσπαθούμε τόσο να κοινοποιήσουμε στοιχεία για εθελοντικές αιμοδοσίες που πραγματοποιούνται από το "Αιμοπετάλιο" όσο και στοιχεία μεμονωμένων ατόμων που χρήζουν της βοήθειάς μας.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε τον κάθε υγιή ενήλικα να επιδιώκει να αιμοδοτεί ,όχι απλά στις αιμοδοσίες του "Αιμοπεταλίου" -(που απλά στοχεύουν στην εξοικείωση του φοιτητή με την αιμοδοσία και στην κάλυψη των αναγκών του εκάστοτε νοσοκομείου με το οποίο συνεργάζεται)-αλλά σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια σε όλους τους φίλους μας από το "Αιμοπετάλιο" και κάθε επιτυχία στο θεάρεστο έργο τους!

Φιλικά

Νίκος Δριβάκος

Ειρήνη Κωστοπούλου

 

 

 

Αποφθεύγματα

"If we discovered that we only had five minutes left to say all that we wanted to say, every telephone booth would be occupied by people calling other people to stammer that they loved them."

Powered by Joomla!. Design by: download joomla templates  Valid XHTML and CSS.